Zoeken naar psycholoog

 
psycholoog
 
FAQ Wat doet een psycholoog?
De psychologen van Mentaal Beter die een universitaire opleiding afgerond hebben mogen zich als psycholoog registreren in het zogenaamde NIP register. Wanneer ga je naar een psycholoog? Cliƫnten kunnen vrijwel bij alle problemen rondom geestelijke gezondheid en psychische stoornissen terecht bij een psycholoog van Mentaal Beter.
Psychologen GZC Banne Buiksloot.
Voor behandeling heeft u een verwijzing van de huisarts nodig. Wat doet de psycholoog? Door middel van gesprekken en eventueel testonderzoek wordt een diagnose/indicatie gesteld. De behandeling is klachtgericht, kortdurend en in overleg met de huisarts. Zo nodig, wordt u doorverwezen.
Psycholoog nodig? Direct een psycholoog zonder wachtlijst!
Vaak zijn deze psychische klachten goed te behandelen door een psycholoog. Daarnaast kan een psycholoog begeleiding bieden bij andere aspecten van uw leven en u helpen bij het optimaal ontwikkelen en benutten van uw capaciteiten. Op deze website vindt u de psycholoog die bij u past.
Nederlands Instituut van Psychologen NIP.
NIP AO, NIP kantoor Utrecht, 13-04-2018 Coachen met de ZKM: snel en effectief. NIP en NVO, Regardz Nieuwe Buitensocieteit Zwolle, 18-04-2018 Bijeenkomst thuiszittende leerlingen: wat is je rol als orthopedagoog/schoolpsycholoog? Psycholoog / GZ psycholoog. Drenthe Overijssel, 06-04-2018. Psychotherapeut of Kl.
De Psycholoog Amsterdam. Direct een psycholoog bij jou in de buurt.
Er zijn verschillende technieken om iemand onder hypnose te brengen. En wat zegt de wetenschap over hypnose? In dit artikel wordt een beter beeld geschetst over hypnose. Amstelveenseweg 88-4 1075 XJ Amsterdam tel0853037848: mail: office@depsycholoog.nl. Psycholoog Amsterdam Psycholoog Rotterdam Psycholoog Utrecht Psycholoog Eindhoven Psycholoog Den Haag.
Psycholoog vergoeding uit het basispakket HEMA.
Wanneer heb ik recht op psycholoog vergoeding? In de basiszorgverzekering van HEMA Zorgverzekering heb je in de meeste gevallen recht op een psycholoog vergoeding. Voor deze Generalistische Basis GGZ, beter bekend als psychische zorg, kun je terecht bij een gezondheidspsycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog.
Gerben Psycholoog Gerben Psycholoog.
Deze kan bepalen of doorverwijzing naar een psycholoog zinvol is. Sinds 2015 wordt de zorg aan jongeren tot 18 jaar vergoed door de gemeente. Het centrum voor jeugd en gezin kan je daarom ook doorsturen naar een psycholoog. Neem gerust contact op!
Archief Artikelen Nederlands Instituut van Psychologen.
Pagina 1 van 74 1 2 3 4 5 10 20 30 Minst recente. De Psycholoog is het maandblad van het Nederlands Instituut van Psychologen, beroepsvereniging van psychologen. De Psycholoog verschijnt elke eerste week van de maand behalve in augustus in een oplage van 12.600 exemplaren.
Beroepsprofiel gz-psycholoog beschikbaar NVGzP.
Waarin onderscheidt hij zich van gezondheidszorgpsycholoog-specialisten, zoals de klinisch psycholoog en de klinisch neuropsycholoog, en van niet-BIG-geregistreerde psychologen zoals de masterpsycholoog? En, hoe verhoudt dit werk zich tot dat van de psychotherapeut, een beroep dat voor velen erg lijkt op dat van de gezondheidszorgpsycholoog en de klinisch psycholoog?

Contacteer ons