Op zoek naar appartement?

 
appartement
 
appartement WikiWoordenboek.
Het woord appartement staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd appartement herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitleappartementoldid3559624.:
Notaris.nl Kopen van een appartement.
De term servicekosten wordt in de praktijk voor verschillende zaken gebruikt. Het is daarom handig na te vragen wat daaronder wordt verstaan bij het appartement dat u wilt kopen. Soms is bijvoorbeeld ook de verwarming gemeenschappelijk en betalen alle eigenaren mee aan de stookkosten en het onderhoud van de installatie.
Appartement Curaçao TUI.
Neem dan een kijkje bij het Seaquarium dat op loopafstand van het appartement van TUI ligt. Wie met TUI in een appartement in Willemstad verblijft, bevindt zich op loopafstand van de culturele bezienswaardigheden van het historische centrum van Punda; één van de twee stadswijken van de kleurrijke hoofdstad van Curaçao.
Poorthuysappartement Efteling Bosrijk.
postfix: single: persoon, multiple: personen' Volwassenen Kinderen 4 12 jaar Kinderen 0 3 jaar. Vakantiepark Bosrijk: ma, wo, vr.br / Efteling Hotel: iedere dag./p" data-valtrue" data-val-dateThe" field ArrivalDate must be a date" idArrivalDate" nameArrivalDate" placeholderWanneer" wil je komen" typedate" value" /. Poorthuys appartement 4-persoons.
Mini-appartement voor maximale prijs: 550 euro voor 8 vierkante meter RTL Nieuws.
Een echt appartement kun je het niet noemen, deze kamer in het Amsterdamse stadsdeel Oud-West. Maar op een oppervlakte van 8 vierkante meter vind je wel een keukenblok, een douche en een ingebouwde hoogslaper, en dus wordt het kamertje als appartement aangeboden op de Facebookpagina Woningen te huur in Amsterdam.
Appartement.
Zelfstandig wonen in een appartement. De appartementen bij Oranjehof hebben elke een woonkamer, een aparte slaapkamer, keuken en badkamer. De cliënten voeren huishoudelijke taken zoveel mogelijk zelf uit en krijgen huishoudelijke hulp waar nodig. Elk appartement is voorzien van een alarmsysteem.
Appartement kopen Vereniging Eigen Huis.
Bij het kopen van een appartement zijn er een aantal specifieke zaken waar u op moet letten. Check onze aandachtspunten. Een appartement gekocht en last van de buren of de lift? Een appartement gekocht en last van de buren of de lift?
Een appartement huren in Utrecht Kamernet.
Als jij een appartement huurt in Utrecht kan jij vaak zelf kiezen of je huisgenoten wilt en hoeveel huisgenoten je een appartement wilt huren. Je kan dus met je vriend, vriendin, studiemaatjes of met nieuwe mensen die je ontmoet via Kamernet een appartement in Utrecht delen.
Appartement Tirol, Gerlos: Wintersport appartementen Oostenrijk.
Wakker worden in een luxe appartement met een adembenemend uitzicht en voorzien van alle gemakken? Dan heeft Romex Restate de juiste appartementen voor uw wintersportvakantie. Bij Romex Restate vindt u een appartement in Gerlos.: Appartement Tirol vanaf 252. Met veel luxe en comfort.

Contacteer ons