Meer resultaten voor golfbaan

 
golfbaan
 
Golfbaan Sluispolder Golfbaan Sluispolder.
Greenfee warme winterspecial. datum: 4 januari, 2016 uit: Golfbaan Sluispolder Nieuws. Ook tijdens de winter kunt u zeven dagen per week bij golfbaan Sluispolder terecht. Of u nu 9 / 18 holes speelt of uw golf skills traint, u bent van harte welkom.
Golfbaan Westwoud Golfen Noord-Holland.
Golflessen bij Eccles Golf Passie voor Golf! De Eccles Golf Academy is een innoverende Golf Academy, gevestigd op de mooiste golfbaan boven het Noordzeekanaal! De Golfbaan Westwoud ligt aan de rand van het plaatsje Westwoud dat gelegen is tussen Hoorn en Enkhuizen in Noord Holland.
Home.
Om problemen voor anderen en voor jezelf te voorkomen en om de golfbaan in goede conditie te houden, is het gewenst om een losgeslagen of nog deels vastzittende plag overal op de baan altijd terug te plaatsen en goed aan te trappen.
Golfbaan Wikipedia.
Lijst van golfbanen in Nederland. Golf Nation: Golfbaan portretten van golfbanen in Nederland. Volgens Tony Jacklin waren Bobby Locke, Jack Nicklaus en Peter Thomson de beste linksspelers: Ze" speelden slim, hielden de bal in het spel" interview met Tony Jacklin.
Golfbaan Ooghduyne Julianadorp 2x 9 holes met A-status. Altijd speelbaar.
U vindt Golfbaan Ooghduyne in Julianadorp aan Zee, vlakbij de duinen en de zee. De prachtig aangelegde 9-holes golfbaan met A-status heeft een open karakter en is dankzij de zandgrond vrijwel altijd speelbaar. Werk aan uw swing op de driving range on water of verbeter uw technieken op de voor iedereen toegankelijke oefenfaciliteiten.
Golfbaan Golfclub Zeegersloot.
Golfbaan Zeegersloot in Alphen aan den Rijn beschikt over een golfaccommodatie met 27 holes, verdeeld over drie banen en een modern, uitgebreid gefaciliteerd oefencentrum. De banen etaleren ruimschoots de karakteristieke contrasten en verscheidenheid van het waterrijke Zuid-Hollandse landschap. De verschillende waterpartijen in het prachtige polderlandschap en de Griendbaan zelf leveren een fraaie golfentourage vol afwisseling en uitdaging.
Golfbaan De Hooge Rotterdamsche Golfclub Rotterdam.
Golfbaan De Hooge Rotterdamsche moet u tenminste één keer in uw leven gespeeld hebben! Er wachten 18 zeer afwisselende, uitdagende holes op u. Gelegen op een heuvelrug van circa 25 meter hoog in het prachtige Rottemerengebied aan de noordkant van Rotterdam.
Golfen op Het Rijk Golfbaan Het Rijk van Margraten.
Het hoogteverschil in de baan is maar liefst 50 meter en dankzij professioneel baanonderhoud is golfen op onze golfbaan het hele jaar door mogelijk. Naast een volwaardige golfbaan beschikt Het Rijk van Margraten over een 9-holes Short Golfbaan, een overdekte driving range en een sfeervol clubhuis waar u geniet van bourgondische gezelligheid, lekker eten en authentieke Limburgse gastvrijheid.
Golf Kralingen Home.
Het is u wellicht opgevallen dat sommige populieren in en rond de Golfbaan spontaan hun takken laten vallen, dit komt door ouderdom. Bij enkele populieren in die mate dat uw veiligheid in gevaar zou kunnen komen, derhalve hebben we besloten deze 2 bomen te laten verwijderen.

Contacteer ons