Resultaten voor golfbaan

 
golfbaan
 
Golfbaan Ooghduyne Julianadorp 2x 9 holes met A-status. Altijd speelbaar.
U vindt Golfbaan Ooghduyne in Julianadorp aan Zee, vlakbij de duinen en de zee. De prachtig aangelegde 9-holes golfbaan met A-status heeft een open karakter en is dankzij de zandgrond vrijwel altijd speelbaar. Werk aan uw swing op de driving range on water of verbeter uw technieken op de voor iedereen toegankelijke oefenfaciliteiten.
Golfbaan de Vlietlanden Openbare 18-holes golfbaan in Noord-Holland.
Met het programma Committed to Familie ondersteunt de NGF golfclubs en golfbanen in Nederland bij het formuleren van haalbare doelstellingen om de do. Lidmaatschap bij Golfbaan de Vlietlanden. Wanneer u lid wordt van golfbaan De Vlietlanden, kunt u het hele jaar en zonder starttijden spelen.
Golfbaan Delfland, pay and play tussen Den Haag Rotterdam.
Total Check Up. Golfbaan Delfland op Leadingcourses.com. Kom lekker eten in onze Brasserie. 2636 HZ Schipluiden. 015 380 79 11. Routebeschrijving of meer gegevens. Zaterdag 17 februari vanaf 12 uur Apr├Ęs Ski funwedstrijd 18-holes, Texas Scramble in duo's' op @Delflandgolf.
Golfbaan Krommerijn Prachtige 9 holes golfbaan Utrecht.
De golfbaan is sinds 2010 GEO gecertificeerd. Het gezellige clubhuis straalt het karakter van de golfvereniging uit. De golfbaan beschikt over een volwaardige accommodatie met een verlichte drivingrange met overdekte afslagplaatsen in de zelfde stijl als het clubhuis, twee oefengreens en een putting en chippinggreen met oefenbunker.
Golfbaan Ameland.
Door samenwerking met Golfschool Marjan de Boer kan iedereen golfles krijgen bij deze PGA Holland erkende golfschool. Golfbaan Ameland heeft een reputatie hoog te houden: de kwaliteit en snelheid van de greens. Vrijwel het hele jaar door wordt er op zomergreens gespeeld.
Home Golfbaan Spierdijk.
Over Golfbaan Spierdijk. Golfbaan Spierdijk is een prachtige 9 holes golfbaan in het hart van Noord-Holland. Geopend in 2008 en de A-status ontvangen van de NGF. De kwaliteit van deze Schotse polderbaan en van de faciliteiten, in combinatie met de Noord-Hollandse nuchterheid en gezelligheid zorgt voor een heel prettige plaats om te zijn!
Golfbaan De Compagnie Veendam.
Zowel de eerste negen holes als de tweede negen holes zijn ontworpen door golfarchitect Gerard Jol. De baan is vrijwel altijd bespeelbaar en fraai groen door de uitstekende technische voorzieningen zoals drainageen een beregeningsinstallatie door de gehele baan. Bekijk een video van onze baan.
Hooizak 7, 5761 RZ Bakel T: 0492-820020.
Een fantastisch mooie golfbaan met veel uitdaging. Beheerstichting Golfbaan Stippelberg. 5761 RZ Bakel. Telefoon: 0492 82 00 20. Meest recente berichten. Verrassende winnaars maandbeker Executive Course. Onze golfbaan kleurt geel in het voorjaar. Nightflight spectaculair en gezellig. Neighbour Cup 2018 Golfbaan Stippelberg Golfbaan het Woold.
Nieuwe golfbaan Golfbaan Overloon golfbaan bij luxe vakantiepark Bosrijk de Kuluut Omgeving Overloon met 9 holes, cuijk, Golfen in Brabant omgeving Venray Limburg Boxmeer, Golfvakantie.
Golfbaan Overloon is gelegen in het toeristische Overloon. Op de grens van Brabant en Limburg. De golfbaan ligt bij het kleinschalige, luxe vakantiepark Bosrijk De Kuluut. Ook golfarrangementen mogelijk tijdens uw verblijf! De golfbaan heeft mooie uitdagende elementen met verschillende hoogtes.

Contacteer ons