Resultaten voor brunssummerheide

 
brunssummerheide
 
Heksenbergroute NM6 Brunssum Brunssummerheide Zuid-Limburg.
Deze route van Natuurmonumenten voert u door het prachtige gebied van de Brunssummerheide. Geologische activiteiten uit het verleden hebben er toe geleid dat de Brunssummerheide zich heeft ontwikkeld tot een veelzijdig natuurgebied waar bossen, heidevelden, beeklopen, vennen, landbouwgronden en zandvlakten het landschap bepalen.
Brunssummerheide Wikipedia.
Kaart van de Brunssummerheide, in rood de Natura 2000-grens. De naam Brunssummerheide wordt gebruikt voor circa 600 hectare groot natuurgebied van Vereniging Natuurmonumenten; dit betreft met name de zogenaamde Schrieversheide. Anderzijds noemt men zo ook het circa 1800 hectare grote recreatiegebied waarin dit natuurgebied ligt.
Resort Brunssummerheide, Vakantiepark in Brunssum Foto's, Faciliteiten Prijzen.
Op het terras van de brasserie kunt u altijd terecht voor een kleine versnapering en geniet u van een weids uitzicht op de omgeving. Direct naast het park ligt Golfclub Brunssummerheide, waar u keuze heeft uit maar liefst 45 holes.
EuroParcs Resort Brunssummerheide.
Omgeving van EuroParcs Resort Brunssummerheide. Gelegen in het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg en aan de rand van de Brunssummerheide biedt de omgeving van EuroParcs Resort Brunssummerheide volop vertier. Het spreekt voor zich dat wandel en fietsliefhebbers in dit uitgestrekte natuurgebied volop kunnen genieten.
Vakantiepark EuroParcs Resort Brunssummerheide in Brunssum Nederland reviews 7.9 Zoover.
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark EuroParcs Resort Brunssummerheide in Brunssum, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed.
Bezoekerscentrum Brunssummerheide Natuurmonumenten.
De Zuid-Limburgse boswachters José en Anke zijn in samenwerking met de VVV Zuid-Limburg begonnen met vloggen. zeldzame zoomvlekspanner gevonden op de Brunssummerheide. Op 17 juni vond nachtvlinderdeskundige Jo Hermans een zeer zeldzame zoomspanner, een nachtvlinder. U bent hier. home Bezoekerscentrum Brunssummerheide.
Resort Brunssummerheide EuroParcs.
Camping en Jachthaven Uitdam. Resort Brunssummerheide, liggend in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum, is een ideale bestemming. Het grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide, waardoor we met recht kunnen spreken van een TOPLOCATIE! Welkom op Resort Brunssummerheide.
Wandelroute Brunssummerheide, bij Heerlen lichtgroen Natuurmonumenten.
Dit schapenras komt oorspronkelijk uit Drenthe, maar graast ook hier op de Brunssummerheide. Van april tot oktober kun je op verschillende plekken de schaapskudde tegenkomen. De herder met zijn Bordercollies zorgt ervoor dat de heide op de juiste plek begraasd wordt.
Brunssummerheide Natuurmonumenten.
De Zuid-Limburgse boswachters José en Anke zijn in samenwerking met de VVV Zuid-Limburg begonnen met vloggen. Opening Natuurbrug Feldbiss Brunssummerheide. Op maandag 2 oktober opende Gedeputeerde Eric Geurts samen met gebiedsmanager Eduard Habets van Natuurmonumenten het ecoduct dat de Natura20.

Contacteer ons