Zoeken naar albert heijn brunssum centrum

 
albert heijn brunssum centrum
 
Openingstijden van Albert Heijn in Brunssum.
Eindstraat 108 Schinveld. Hulp nodig bij het vinden van Albert Heijn in Brunssum? Indien gewenst verbinden we u direct door. Bel 090, cpm. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Suggesties bij u in de buurt. Wij vinden de openingstijden van Albert Heijn in Brunssum.
Foto's' Brunssum Albert Heijn verhuist van. Facebook.
Foto's' Brunssum heeft 3 nieuwe foto's' toegevoegd bij Albert Heijn Koutenveld Brunssum Centrum. 6 november Brunssum, Limburg, Netherlands. Albert Heijn verhuist van Schiffelerstraat naar Koutenveld. Donderdag 9 november om 11.00 uur wordt de nieuwe AH-Centrum in Brunssum geopend aan het Koutenveld.
Openingstijden Albert Heijn Brunssum opentot.nl.
Dirk van den Broek. Openingstijden dichtstbijzijnde Albert Heijn winkels. In de omgeving van Brunssum zijn in de categorie Supermarkt de volgende winkels openingstijden gevonden.: Albert Heijn, Koutenveld 2, Brunssum. Albert Heijn, Kennedylaan 90, Brunssum. Albert Heijn, Akerstraat Noord 282, Hoensbroek.
Doorsteek Centrum Gemeente Brunssum.
Dit tracé maakt het centrum aantrekkelijker voor winkelend publiek en vormt daarmee een nieuwe impuls voor een bruisend winkelhart. Het nieuwe voetgangerstracé wordt ook wel de Doorsteek genoemd. Deze nieuwe route loopt straks vanaf de Kerkstraat in het verlengde van de Wilhelminastraat tot aan de kop van de Schiffelerstraat. Zo ontstaat een tweede promenade, met aan weerszijden winkels. Het winkelgebied t Ei krijgt daarmee een lusvormig stratenpatroon waardoor winkelend publiek een rondje Brunssum kan lopen. De aanleg van de Doorsteek gebeurt in fasen. Tijdens de eerste fase wordt begonnen met nieuwbouw op de hoek Schiffelerstraat/Koutenveld, waar de zuidelijke ingang van de Doorsteek komt. Hier komt nieuwe winkelruimte voor Albert Heijn, en verder ook nog appartementen en een stallingsgarage aan het Koutenveld.
Albert Heijn Openingstijden Albert Heijn in Brunssum.
Albert-Heijn in Brunssum. Op deze pagina zie je een overzicht met Albert Heijn vestigingen in Brunssum. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Albert Heijn vestigingen het meest in jouw buurt zijn.
AH Kennedylaan Albert Heijn.
Albert Heijn winkels in Nederland, Brunssum. Adres en contactgegevens. 6441 JG Brunssum. Vandaag van 0800: 2000.: Deze week Volgende week. Diensten in deze winkel. Voor het kopen en opladen van een anonieme OV-chipkaart of een wegwerpchipkaart. Foto's' bestellen voor een scherpe prijs.

Contacteer ons